Takaisin uutisiin

Levypyörän uudet verkkosivut on julkaistu

Levypyörän uudistetut verkkosivut on julkaistu. Uudistuksessa Levypyörän verkkopalvelut jaettiin kolmeen erilliseen sivustoon; LP-Wheels -vanteet sekä LP-Teräs -teräsrakenteet saivat molemmat omat sivustonsa, joita täydentää vielä tämä informatiivinen pääsivusto. Kolmella erillisellä sivustolla halusimme varmistaa, että pystymme sekä nyt että jatkossa kehittämään jokaista verkkopalvelua itsenäisesti ilman turhia kompromisseja. Visuaalisesti kaikki kolmesivustoa muistuttavat läheisesti toisiaan. Uudistus on toteutettu yhteistyössä jyväskyläläisen kasvumarkkinointitoimisto Aava & Bangin kanssa.

Levypyörän vannesivusto löytyy jatkossa erillisestä osoitteesta LP-WHEELS.COM ja se palvelee hitaasti liikkuvien työkoneiden omistajia sekä jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. Vannesivuston pääkieli on englanti. Sivusto tulee vielä laajenemaan, kun mukaan saadaan myöhemmin mm. vannehaku, jälleenmyyjähaku, vannetietopankki sekä useita kieliversioita.

TERAS.LEVYPYORA.FI sivustolla teräsosaamisemme menestyskonseptit on esitetty yksinkertaisina kokonaisuuksina aiempaa selkeämmin. Uudella sivustolla myös tarjouspyynnön jättäminen on sinulle asiakkaana entistäkin nopeampaa ja helpompaa. Tulevaisuudessa tulemme tällä sivusto julkaisemaan yhä enemmän valmiita terästuoteaihioita sekä -malleja, esimerkiksi rakennesuunnittelijoiden työtä edistääksemme.

Kokonaisuuden kolmas osa on informatiivinen yrityssivusto LEVYPYORA.FI, joka tarjoaa ennen kaikkea tietoa Levypyörästä yrityksenä sekä toimijana. Tällä sivustolla tulemme julkaisemaan myös ajankohtaiset uutisemme sekä avoimet työpaikat.

Otamme mielellään palautetta vastaan uudistetuista verkkopalveluistamme!

Ota yhteyttä