Takaisin uutisiin

Nokian Raskaat Renkaat Oy ostaa raskaiden työkoneiden vanteita valmistavan Levypyörä Oy:n

Nokian Raskaat Renkaat ostaa suomalaisen, työkoneiden vanteita valmistavan Levypyörän. Yrityskauppa tukee Nokian Raskaiden Renkaiden kasvustrategiaa. Levypyörä palvelee sekä ensiasennus- (OE) että jälkimarkkina-asiakkaita metsä-, maatalous- ja maansiirtosektoreilla. Vanteisiin ja teräsrakenteisiin erikoistuneen Levypyörän vuosittainen liikevaihto on noin 18 miljoonaa euroa.

”Yrityskaupan myötä Nokian Raskaat Renkaat pystyy tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja nykyisille asiakkailleen sekä kasvattamaan vannevolyymia ja parantamaan palvelutasoa entisestään. Levypyörä on ollut luotettu yhteistyökumppanimme jo vuosien ajan, ja tehty kauppa palvelee meitä molempia erinomaisesti. Kaupan myötä saamme uusia kasvumahdollisuuksia ja pystymme tarjoamaan kokonaisratkaisuja sekä OE- että jälkimarkkina-asiakkaillemme”, kertoo Nokian Raskaiden Renkaiden toimitusjohtaja Manu Salmi.

“Osana johtavaa erikoisrenkaiden valmistajaa saamme hienon mahdollisuuden kasvaa ja kehittää Levypyörän tuotteita ja palveluja kansainvälisesti sekä vahvistaa nykyisiä suhteitamme asiakkaisiimme ja tavarantoimittajiimme”, sanoo Levypyörän toimitusjohtaja Lars Ojansuu.

Levypyörä perustettiin 64 vuotta sitten ja se työllistää noin sata ihmistä Nastolassa. Yhtiö on yksi johtavista vannevalmistajista raskaiden työkoneiden OE- ja jälkimarkkinoilla. Se on sitoutunut kehittämään ympäristöystävällisiä prosesseja, joiden tavoitteena on muun muassa vähentää hiilidioksidipäästöjä, eikä se käytä maalauksessa liuottimia. Levypyörä oli osa Weckman Steel -konsernia.

Lisätietoja:

Manu Salmi, toimitusjohtaja, Nokian Raskaat Renkaat Oy, puh. 010 401 7680

Lars Ojansuu, toimitusjohtaja, Levypyörä Oy, puh. 050 381 9109

Ota yhteyttä